top of page

Moeizame start voorjaarscompetitie heren GTC

Moeizame start voorjaarscompetitie heren GTC

Afgelopen donderdag speelde GTC 1 een uitwedstrijd tegen smash’s 70 uit Hattem. Pieter Beuzenberg wist een partij te winnen, en het punt van het dubbelspel was ook voor GTC. De overige punten die te verdelen waren, bleven helaas in Hattem. En dat betekende een 8-2 verlies voor de mannen uit Genemuiden. Ook GTC 2 kwam in actie. Ze namen het op tegen bathfighters 1 uit Elburg. Herman van Dalfsen Wilbert en Wijnand Oudenaarden verloren met 7-3. Herman van Dalfsen was in super vorm en wist twee van zijn drie partijen om te zetten in winst. GTC 3 speelde tegen Bathfighters 2 uit Elburg. Aris van Ommeren won zeer verdienstelijk twee partijen, GTC 3 verloor met 8-2. Aanstaande donderdagavond spelen alle seniorteams thuis in Sporthal de Overtoom.

Fantastische overwinningen voor de jeugd Kunstgrasnet GTC 1 en 2 GTC 1 nam het op tegen TTV Dronten. Bjorn van Dieren, Johannes van der Kamp en Rutger den Otter speelden erg goed, en wonnen al hun partijen. Alleen de dubbel werd verloren. Na afloop stond er een klinkende 9-1 overwinning op het wedstrijdformulier! Daarmee laten ze duidelijk zien, dat ze serieus in de race zitten voor het kampioenschap in hun klasse. Ook GTC 2 was goed op dreef. David van Dijk, Rafael en Xander Oudenaarden wonnen zeer verdienstelijk met 9-1 van Swift uit Deventer. Een prima resultaat. GTC 3 nam het op tegen Zwartsluis. Justin Busweiler, Annerieke Visscher en Leon Spoor verloren met 9-1. Annerieke speelde haar eerste competitiewedstrijd en wist het ene winstput te behalen! Volgende week tegen Heino hopen we op meer punten!

Heeft u ook zin om te komen tafeltennissen? Voelt u zich dan van harte welkom, aanstaande donderdag om 20.00 in de Overtoom!

gtc2.jpg

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page