top of page

Tafeltennis.nu maakt herstart

Tafeltennis.nu maakt herstart

Met ingang van maandag 2 maart 2015 zal tafeltennis.nu weer herstarten en het actuele tafeltennisnieuws brengen en kunnen er weer nieuwsberichten worden ingestuurd voor plaatsing op de website. Een nieuwe hoofdredactie neemt het stokje over van Gijs Lamon, die een veel gelezen en bekeken en bijna al traditionele tafeltennis-nieuwssite overdraagt.

Uiteraard zullen er volgens de nieuwe hoofdredactie veranderingen en toevoegingen aan tafeltennis.nu komen. Dit zal met kleine stappen worden doorgevoerd, waarbij het huidige aanzien van de website de basis zal blijven. De deur staat vanzelfsprekend ook weer wijd open voor alle gewaardeerde vrijwilligers die in het verleden hun bijdrage aan de website geleverd hebben. Datzelfde geldt voor geïnteresseerde adverteerders, die bij concrete belangstelling op korte termijn een uitgewerkt voorstel kunnen verwachten.

tafeltennis_nu.jpg

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page