top of page

GTC nieuwe sponsoren

GTC nieuwe Sponsoren

Tafeltennisvereniging GTC Genemuiden heeft deze week een drietal nieuwe sponsoren bekendgemaakt voor het herenteam 1/2/3. De Genemuider vereniging mocht maar liefst drie lokale ondernemers aan zich verbonden. "Op deze manier zijn wij in staat om onze vereniging gezond te houden en als bestuur onze ambities om GTC naar een hoger plan te willen brengen", aldus de heer C. Kranenburg namens de tafeltennisvereniging. Heren team 1 wordt de komende seizoenen gesponsord door 'Kunstgrasnet' uit Genemuiden. Heren team 2 wordt de komende seizoenen gesponsord door 'Poppe Advocaatuur' uit Kampen. Heren Team 3 wordt de komende seizoenen gesponsord door 'Albert Hein Bart Knap'. Voorafgaand aan de trainingen zijn de sponsoren met bloemen bedankt!

sponsoren kunstgras.jpg
sponsoren3.jpg
sponsoren 2.jpg

Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page